20. helmikuuta 2010

"You look ridiculous!"

Vain aloittaminen Kujan Dissidia-lausahduksella on kyllin eeppistä kompensoimaan tämän blogin epäeeppisyyttä.

Eli moi vaan kaikille, täällä kirjoittelee Luca. 18-vuotias cossaaja Etelä-Suomesta, liikkuu netissä useimmiten nimellä Elzy tai Elzy-Zen tai jollakin jälkimmäisen variantilla. Oikea nimenikään ei - yllätys! - ole Luca, kyseistä nimeähän viljellään lähinnä pojille. Minä olen sattumoisin vastakkaista sukupuolta, mutta koska olen kovin ihastunut kyseiseen nimeen, niin sillä mennään täällä.

Tulin tänne, koska halusin turista cosplaysta. Asujeni tekemisestä, coneista, mistä vaan aiheeseen enemmän tai vähemmän liittyvästä. Tulette myös näkemään kuvia, sekä keskeneräisistä että valmiista asuista. Jotta pääsen kunnolla vauhtiin, saattekin heti kuvan:

Peony Upala Malkuth IX / Tales of the Abyss
Desucon 2009, kuvaajana Anni.

Ei ehkä se kaikista mahtavin asuni, mutta kyseisestä kuvasta pidän kovin. Asujahan olen tähän mennessä saanut kasaan kymmenen, ja palkintojakin löytyy takataskusta kaksin kappalein. Ensimmäinen napsahti kunniamainintana Helsingin kirjamessuilta vuonna 2009, kun päätin kasata Pokémonista tutun kissan Meowthin. Kyseisen asun päätarkoitus oli tämän kevään penkkarit, mutta kuume päättikin ottaa vallan enkä voinut mennä itseäni vilustuttamaan rekan lavalle, täytyi tyytyä koulussa käväisemiseen. Toinen oli CosplayGaalan ryhmäkisan ensimmäinen sija rikostoverini Annin kanssa, hahmoina Sync the Tempest ja Fon Master Ion sarjasta Tales of the Abyss. Kyseinen asu tosin vaatii vielä vähän työstöä ennen ensi kesän Abyss-ryhmäämme.

Mutta se siitä tältä erää! Loppuun sanottakoon, että ensimmäinen tämän blogin perustamisen jälkeen tekemäni asu tulee olemaan kaikkien rakastamasta tai vihaamasta sarjasta Axis Powers Hetalia, hahmovalinta osui Kiinaan. Referenssikuvana se profiilikuva, jossa kyseisen herran uniformu on harmaa. (Kyllä vain, aion olla ilkeä ja tehdä HARMAAN uniformun. Miksi? ... Koska en osannut valita vihreistä kankaista sitä sopivinta.)
Moimoi, aru!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti