24. maaliskuuta 2011

Silver Snowland

Hiippailin tässä muutama viikko sitten ulos Peonyn puvussa jo neljättä kertaa saatuani viime vuoden puolella idean talvisesta shootista. Ympäristöä perustelen sillä, että Peony vietti lapsuutensa Keterburgissa, joka on ilmeisen luminen paikka. En ole ihan varma, palaako tämä sinne myös yhdessä mangaluvussa (Peony Gaiden), mutta johonkin lumiseen mestaan siinäkin mennään - vaikkakin vaatetukseen on lisätty edes jotain paremmin säähän sopivaa eli viitta. Mutta ei se mitään, hyvin pärjäsi ilmankin!

Nyt on siis vihdoin tännekin luvassa muutama kuva kyseisestä shootista. Kuvaajana toimi jälleen kerran decorum (vai pitäisikö sanoa Lulu?). Epämääräisestä valaistuksesta voitte syyttää minua, sillä eihän pelkkä talvi riittänyt - piti vielä ehdottomasti päästä kuvaamaan illalla!
Osasin myös melkein laittaa hiukset oikein ja muistin melkein nostella puntteja. Mokomilla on taipumusta valua.

Ostin muuten vihdoin Peonylle oman meikkivoiteen shoottia varten, mutta kappas, se ei ollutkaan tarpeeksi tumma. Olisi vaan pitänyt ostaa se, mitä alunperin katsoin, eikä luottaa myyjään. :( Netin kautta tilattuna kun ei hirveästi tehdä empiirisiä kokeiluja...Tämä kuva on niin epäpeonymainen, että se tekee siitä aika jännän. Demonikeisari Peony! (Tässä kohdassa unohdamme toki vampyyrifanartit ja muut vastaavat.)


P.S. Puvut ovat edistyneet vain materiaalihankinnoilla, ja silläkin saralla melko vähän. Mutta kyllä ne siitä! Ainakin sitten, kun saan vielä vajaa 2000 sivua historiaa ja vähän muutakin opiskelua pois alta...

1 kommentti: