Kuka ja mitä?

Olet siis löytänyt tiesi blogiini ja nyt sinua kenties kiinnostaa, kuka täällä oikein selittää. Ruudun tällä puolen kirjoitteleepi Luca. Kyseisen nimimerkin valinnalle ei ole mitään validia syytä, sillä esiinnyn lähes poikkeuksetta nimimerkin Elzy(Zen) takana. Nyt kävi näin.

Blogissani kirjoitan cosplaysta. Tulevista puvuista, pukujen tekemisestä, kaikenlaisista mieleen juolahtavista cosplayihin enemmän tai vähemmän liittyvistä asioista. Objektiivinen jaksan olla harvemmin, joten luvassa on luultavasti enemmän minäkeskeistä höpinää kuin maailmaa mullistavia analyysejä.

Nk. oikeassa elämässäni olen valtio-opin opiskelija ja majailen tämän vuoksi Jyväskylässä. Tällä hetkellä olen opiskelijavaihdossa Kanazawassa, Japanissa. Vaihtoblogini löytyy täältä. Valtio-opin ohella luen mielelläni mm. historiaa sekä kieliä, välillä vähän liiankin kunnianhimoisissa määrin. Cosplayn ohella jaksan naputtaa konsolipelejä ja nukkuminenkin tuntuu toisinaan harrastukselta.

Jos haluat syystä tai toisesta ottaa yhteyttä, kannattaa sähköpostit suunnata osoitteeseen elzy_zen ät hotmail piste com.

Liikun myös mm. näillä kyberavaruuden koordinaateilla:
deviantART
Cosplay.com
MyAnimeList
Backloggery