12. maaliskuuta 2010

Hävytöntä itsensä mainostamista

Ajattelin vain ilmoittaa, että minun ja rikostoverini esitys CosplayGaalan ryhmäkisasta löytyy muiden esitysten tavoin tätä nykyä YouTubesta. Enkä toki myönnä postanneeni linkkiä sataan muuhunkin paikkaan, ehen! (Olen paatunut multipostaaja.)

Pakko kyllä sanoa, että tuo video on kuvattu vähän... hassusti. Eli jos ette tajua jotain, johtuu se siitä, että a) me feilaamme tai b) toinen meistä ei näy kuvassa, vaikka se olisikin ymmärrettävyyden kannalta hyvä asia.
Nyt en saa tietää, miltä nokkafail näytti. Toisaalta, kukaan muukaan paikan päällä olematon ei pääse sitä hihittelemään. \o/

Kiinasta sen verran, että housut on viittä vaille valmiit, takkia on aloiteltu ja aikaa on viikko. Ensi viikolla on myös kirjoitukset maanantaina ja keskiviikkona (esseekoe ja saksa), Tampere kupliin jälkeen on ruotsi heti maanantaina. Hmm. Ei kuulosta hyvältä yhdistelmältä. Olisi taas vaan kannattanut käyttää lukuloma lukemiseen eikä nukkumiseen. Ja ruotsin jälkeen on viikko aikaa päntätä venäjää. До свидания!

2 kommenttia:

 1. Olen muuten sitä iloinen, että videosta näkyi ihan selvästi se, että leikit autolla. :D;
  Minua itkettää tosin ikuisesti hävyttömän höllä ilmekurini, mutta ehkä opin tästä jotain. Ensi kerralla laitan nimittäin naamarin päähäni.

  Ps. ainakin äiti tykkäsi meistä kovasti - ja luuli tietenkin Ionia tytöksi.

  VastaaPoista
 2. Mutta en ole iloinen siitä, ettei näytetty, että tulit lavalle kun tilulii alkoi. D:
  Itke sinä sitä, minä itken sitten vähäilmeisyyttäni. :'D Eikä mitään naamareita, ensi kerralla vielä vähän lisää treeniä meille molemmille!

  P.S. Jätin porukoille lapun, että katsovat esityksen. :'D 30STM, dundun~

  VastaaPoista