1. syyskuuta 2010

Hornantuutin tarinat: X-files

Tämän merkinnän tekeminen on ollut tarkoitukseni siitä lähtien, kun sain käsiini toisen valokuvaajamme kuvat taannoisesta Abyss-shootistamme. Vähemmän yllättäen muutto söi tehokkaasti aikomukseni tähän asti, mutta nyt huomista yliopiston alkua panikoidessa on hyvä istahtaa hetkeksi alas vaikka voisi mennä nukkumaan ja esitellä teille vielä muutama kuva niin kulissien takaa kuin niiden edestä ja välistäkin. Kuvissa pällistelevät lähinnä minä ja/tai äitini, mutta Van-senseistä ja tämän oppipojista saisi taatusti vaikka oman merkintänsä... Siitä näittekin otoksen jo edellisessä merkinnässä.

Pari kuvista on jälleen Caroliinan, muutoin ne ovat serkkuni aka Fumien ottamia.

Kuninkaallinen hiusharja Sync the Tempest.

Siinä on sinänsä jotain masentavaa, kun oma äitisi poseeraa sinun puvussasi paremmin kuin sinä itse. :---D

Hahmon luonteelle uskollisesti angstinen Sync tässä hei. (Mutta jos totta puhutaan, sarjassa on jotain tällaista! Uskokaa pois.)

Harva tiesi keisari Peonyn olevan metallimusiikin ystävä.

Kätsy nokka on kätsy.

ALL HAIL GAILARDIA-SAMA!

Äiti ja tytär. Korjaan, isä ja poika. Eiku siis mitä?


Sellainen tapaus tällä kertaa, ensi vuonna meitä näkee tosiaan Tales of Vesperian merkeissä - äitiäni lukuun ottamatta, kaapistani ei satu löytymään kahta Vesperia-pukua, eikä oikeastaan vielä sitä yhtäkään. Palailen asiaan kenties ensi merkinnässä, sillä mieleni tekisi turista ryhmäcosplaysta yleisesti. Mutta nyt voisin hiipiä unten maille, jotta jaksan huomenna palata normaalin päiväjärjestykseen n. puolen vuoden tauon jälkeen. Jännää. :0

2 kommenttia:

  1. Siis-- Mut-- äää! Et arvaa miten pahasti nauroin joidenkin otosten kohdalla. XD Tällainen kuva-anti on aina melkein parempaa kuin kunnon otokset.

    Kansa tahtoo Van & boys -triosta kuvia!

    VastaaPoista
  2. Arvelisin sen lähentelevän hupiani, kun näin metallisti-Peonyn. XD

    Luulen, että kaksi merkintää shootista saa riittää osaltani - mutta tee toki itse, jos innostaa! Voin tarvittaessa lähetellä lisää kuvia. 'D

    VastaaPoista