2. huhtikuuta 2010

Vahtikoiria ja pandoja

Minun piti alkaa harjoittaa aikaista koneensulkemisaikaa, mutta eihän tästä taas tule yhtään mitään, joten nytpä teen mielessäni pyörineen merkinnän tänne. Teksti käsittelee tulevan kesän pukujani. Minun piti selostaa myös tulevaisuuden toivepuvuistani, mutta luulen tämän merkinnän olevan ihan sopivan pitkä muutenkin, joten se jääköön toiseen kertaan.

Aluksi pieni huomautus: Kuvaajamme lisäsi myös blogiinsa joitakin kuvia lauantaisesta shootistamme, ja Caroliina uhkasi lisätä pahamaineisia vähemmän onnistuneita kuvia omaansa. Sitä odotellessa.

Nyt jatkamme kuitenkin seuraavalla hahmollani, eli Ciel Phantomhivella sarjasta Kuroshitsuji / Black Butler. Itse käytän nimitystä Kuroshitsuji, koska olen tottunut siihen ja koen sen helpommaksi lausua. Lausumisen opetteleminen kesti kyllä jonkin aikaa... Sivumennen sanoen, lausun Cielinkin nimen japanilaisittain eli "shieru", koska häiriinnyin, kun jouduin aina puhumaan "siilistä".Miksi? Kaksi asiaa: lyhyt hahmo ja mahtavia pukuja. Kerrankin olen oikeastaan liian pitkä jotain hahmoa varten, sillä en usko meneväni 12-vuotiaasta pojasta kirveelläkään! Tai ehkä juuri sillä. Näytän varmaan muutenkin rumalta lantioineni ja naamoineni, mutta parhaansa voi toki aina yrittää.
Kenen kanssa? Yksin.
Mihin? Näin alkajaisiksi Desuconiin, mutta aion kyllä tehdä enemmänkin kuin yhden puvun.

Yllä olevan kuvan puku ei muuten ole Desuconiin tuleva puku. Siihen minulla ei juuri nyt ole aikaa. Sen sijaan Desuconiin ilmestyy...Surprise!~

Kyllä, olen tosissani, tämä ei ole aprillipila. Nähtyäni kyseisen puvun Yana Toboson blogissa en voinut vastustaa kiusausta. Vuodenaika tietysti vähän pissii, sillä kyseessä on Cielin syntymäpäiväkuva, mutta niin käy joskus. Muuta en kyseisestä blogimerkinnästä sitten ymmärräkään, koska taitoni japanin suhteen ovat tällä hetkellä melko rajatut. Jos minulle tulee kiire pukujen väsäämisen ja pääsykokeisiin lukemisen yhteydessä, saatan joutua jättämään kakun pois Desuconista, mutta toivokaamme parasta! Kauluspaidan tekemisestä tulee varmasti mielenkiintoista...
Tämäkin peruukkiystäväiseni on eBaysta, luultavasti Hongkongista. Koska en osannut päätyä värissä harmaaseen enkä siniseen, päädyinkin siniharmaaseen! Olen ovela, kuten ne miljoona muutakin saman tempun tehnyttä. $29,99 + $12 postikulut.
Kankaat: Valkoinen: puuvillaa. 6,9€/m, kauluspaitaan. Ruskea: puuvillaa. 8,9€/m. Shortseihin ja liiviin. Tummanruskea: 50% puuvillaa, 50% polyesteriä. 13,3€/m. Liivin kaulukseen. Eurokankaasta.
Softis: Kolme valkoista levyä, 3mm, A3, 2,35€/kpl. Kaksi harmaata levyä, 2mm, A3, 1,6€/kpl. Yksi vaaleanpunainen levy, 2mm, A4, 0,9€/kpl. Hobby-Pointista.

Jos kenelläkään on ideaa siitä, mistä voisin saada nuo ruskeat nauhat, niin ehdotuksia otetaan vastaan. Valkoinen lanka on toisen nauhan kirjomiseen.
Tämä ei ehkä koske juuri tätä asua, mutta löysin tuollaisen näpsäkän sormuksen, jossa on edes kaukaisesti Cielin perintösormuksen näköä. Tai no, samankaltaisuus rajoittuu lähinnä väreihin - päätinkin ostaa tämän sormuksen sen takia, etten välttämättä vaan oikeasti onnistu replikoimaan sitä tyhjästä viisaan näköiseksi. Enkä ajatellut maksaa yli sataa euroa Square Enixin kauppaamasta replicasta. Kumma juttu.

Sitten siirrymme kohti Traconia!Harr, kärsikää, uusi versio Kiinasta! Nähdessäni tämän hahmo-CD:n kannen ihastuin kovasti Yaon kenkälaitteisiin ja päätin toteuttaa ne. Saatan kuitenkin tehdä jotain pientä säätöä asuun... Minua esimerkiksi häiritsee se, että puku ei näytä kovin punaiselta, mutta punainen siitä tulee. Voi johtua kuvastakin, valokuvasta katsottuna se näytti oikeasti punaiselta. Yritän metsästää sekä hahmo-CD:n että varmaan kankaitakin Tokiosta muutaman viikon päästä. Näin minä Eurokankaassa kivan punaisen kankaan, mutta siihen menisikin sitten heti 50€, joten vaihtoehtoja etsiessä... Suzanne-satiinia en kyllä käytä, ei pelkoa.

Niin, tosiaan, lähden 17. päivä Tokioon äitini kanssa. Noin viikon aikana olisi tarkoitus tehdä pari ryhmämatkaa sekä vierailla Uenon eläintarhassa ja muutamassa kaupunginosassa. Metsästyksen kohteena ovat fanituotteet, mangat, PSP-pelit, levyt, vaatteet sekä kankaat ja peruukit ynnä muut cosplay-sälät. Loppuvatko rahat? Todellakin!

P.S. Koska aivotoimintani on vajaata tähän aikaan, unohdin mainita, että Traconin sunnuntaina olen jälleen Sync the Tempest. Meillä on ryhmä. Ja lauantaina seuranani olisi Hongkong.

2 kommenttia:

 1. Ah, olet kyllä "Siiliksi" harvinaisen sopiva, nyt kun sitä oikein meitin - ja peruukkisi näyttää muuten oikein oivalliselta! :3 Haluaisitko nimetä mulle tuon kaupan, josta olet sen tilannut? Yritän kerätä mahdollisimman paljon hyviä peruukkikauppoja omaan eBay-muistiooni, kun ei aina nuo vakkarit tuppaa tarjoamaan juuri sellaisia, kuin mitä olen metsästämässä.

  VastaaPoista
 2. Dashi:
  Ainakin pääsen käyttämään lempi-ilmeitäni, eli vakavaa ja ylimielistä. :'D
  Hetkinen, etsitäänpäs se... Ha! Löytyi. Sen verran sanon, että shippaus kesti hieman, sillä tilauksen yhteydessä kysyttiin, koska peruukin tarvitsee, ja itselläni ei ollut kiirettä. Lähetin paikkaan sitten... viikon tai parin? päästä viestin ja olivat juuri shipanneet sen pari päivää ennen sitä. Eikä sieltä muistaakseni tullut mitään "Onnea, ostit tämän tuotteen"-viestiä, sen takia aloinkin kyselemään peruukin perään lopulta. Mutta enköhän uskaltaisi uudelleenkin tilata. :3
  Hmm, olisin tietysti voinut tuon linkittää jo heti merkintään. No, ei voi aivot toimia keskellä yötä.

  VastaaPoista