13. tammikuuta 2012

Viikonloppusuunnitelmia

Tarkoitukseni oli päättää pitkä blogihiljaisuuteni kertomalla tämän vuoden tulevista puvuista, mutta enpä saanut merkintää kirjoitettua ajoissa loppuun ja Desucon Frostbite koputtelee jo nurkan takana. Siispä lyhyt esittely viikonlopun puvuista!

Shinou & Daikenja / Kyou Kara Maou!

Lauantaina pyörin puvussa, jonka tekemistä muutama vuosi sitten pohdin. Osasyynä tekemättömyyteen taisi olla parin puuttuminen, mutta kun Juusto lupautui tekemään Shinoun tälle vuodelle, niin eihän siinä sit mitään! Itse siis Daikenjana. Puku ei ole vielä iiihan valmis, mutta tälle päivälle ei onneksi jäänyt hirveää urakkaa.

Sunnuntaille olin tekemässä vihdoin valmiiksi Persona 3:n päähenkilön pukuni, mutta ehkä olin laiska joululomalla ja päätin mieluummin käyttää enemmän aikaa yhteen pukuun kuin vähemmän aikaa kahteen. Siispä mukaan lähtee jo valmis puku.

Shingo Makiba / Star Driver

Shingon pukua en ole muistaakseni tainnut edes mainita koko blogissa, koska CosplayGaalasta jäi ehkä jotenkin vähän merkintä tekemättä, mutta valmis on ja Gaalassa tosiaan käytetty jo kertaalleen. Katsoin Star Driverin viime vuonna muistaakseni pari viikkoa Desun jälkeen ja kun tuoreessa muistissa oli vielä, millaista Cainin puvun pitäminen on, oli hereillä ajatus jonkun helpommin pidettävän puvun tekemisestä. Kinnostuin Shingosta heti tämän nähdessäni, koska ~mysteerinen mustahiuksinen mies~, ja päätin sarjan loppuun katsottuani toteuttaa puvun, vaikkei Shingo paljastunutkaan hirveän eeppiseksi tyypiksi. :-D Mutta tästä joskus lisää! Toivon mukaan.

Loppuun voisin todeta toimivani jälleen narikkavänkärinä. Tällöin molemmat hahmot saavat silmälasit, koska hommasin kerrankin värilliset piilarit, enkä tietty näe ilman vahvuuksia nenääni pidemmälle. Kyseiset piilarit eivät olleet ihan sitä, mitä kuvan perusteella toivoin, mutta täytyy tänään testata niitä ja toivoa parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti